1500 euro – 5 cm in plus !

Exista doua tehnici de marire a penisului. Una e cea mecanica, prin vacuum sau greutati, alta este chirurgicala. Chiar daca nu se cunoaste exact cati romani incearca sa-si mareasca penisul, se pare ca este vorba de zeci de barbati anual, daca e sa ne raportam la faptul ca in fiecare an 10 bucuresteni ajung la Spitalul de Urgenta, pentru ca operatia respectiva nu a reusit.

Fiecare barbat crede ca lungimea penisului este factorul principal al valorii sale in… asternut.  Reprezentantii sexului tare traiesc cu impresia ca un superdotat are mult mai multa trecere la femei.

Lucrurile nu stau chiar asa. Insa daca barbatii sunt complexati de faptul ca natura nu a fost suficient de darnica, pot apela la diferite metode de ‘extensie’ a penisului. ‘Aceste tehnici se folo-sesc inca din Antichitate. Este vorba de alungiri mecanice prin legarea unor greutati de organul de procreatie. Interventiile chirurgicale de marire de penis au aparut acum aproximativ 40 de ani. La noi au intrat in cotidian cu 10 ani in urma’, spune medicul chirurg plastician Marek Valcu.

Metoda mecanica practicata azi consta in marirea lungimii prin folosirea unor aparate ce trag de organul sexual, fie prin vacuum, fie printr-o tija sau legarea de greutati. ‘Metoda elongatiei mecanice are o eficienta de doi sau trei centimetri” explica doctorul Valcu.

Nici metoda chirurgicala nu este mult mai eficienta. Daca in primul caz barbatii se pot bucura de 2 – 3 centimetri, o operatie de marire de penis poate modifica lungimea cu 3 pana la 5 centimetri si grosimea cu 1 pana la 3 centimetri.

Operatia de lungire de penis costa 1.500 de euro si consta in eliminarea tesutului de grasime de la baza si eliberarea acelei portiuni a penisului din interiorul bazinului. Este vorba de cativa centimetri pe care posesorul ii are in ‘rezerva’ in acea zona, cu o marime dife-rita de la organism la organism. Cu alte  cuvinte, la o operatia de lungire de penis se lucreaza de fapt cu materialul clientului.

In cazul maririlor in grosime, se adauga o substanta plastica sau o grefa din grasimea proprie, intre pielea penisului si muschii corpilor cavernosi.

‘Eu nu recomand operatiile de marire de penis. Pielea organului sexual masculin e slab vascularizata si la orice interventie se risca moartea tesuturilor, cu niste complicatii urate, pierderea sensibilitatii penisului sau chiar impotenta. Nu se poate sti numarul exact al celor care recurg la asemenea operatii, dar se poate deduce ca sunt cu zecile anual, pentru ca in fiecare an ajung la Spitalul de Urgenta din Bucuresti cam 10 cazuri de complicatii in urma unor interventii pe organele sexuale’, ne-a explicat dr. Marek Valcu.

La operatia de alungire de penis se taie tesutul adipos de la baza organului .Astfel, membrul nu mai este ingropat in grasime, eliberandu-se cativa centimetri, lungimea castigata, practic, prin aceasta operatiune.

Ingrosarea penisului costa 500 €

Operatia de lungire de penis costa aproximativ 1.500 de euro, la noi in tara. Operatia de ingrosare nu depaseste 500 de euro. Interventia chirurgicala este simpla, nu dureaza mai mult de 30 de minute. Vindecarea este de aproximativ doua saptamani, dupa care e nevoie de o perioada de abstinenta de alte doua saptamani.

Reclame

4 răspunsuri la „1500 euro – 5 cm in plus !

  1. Pingback: Operatiile de marire a penisului « Penis Blog

  2. 1500 de euro?!?!?!??????????? ati inebunit ??????? sa dau atitia bani sa ma taie ciomu pe bijuteria mea de familie?????fereasca -ne de prosti ,ca de nebuni ne ferim si singuri….trebue sa fi cel putin dement sa te duci sa puna ala bisturiu pe castravecior, poate ti-l face salata )

  3. Doresc sa stiu daca asemenea interventii de prelungire a penisului dupa ce platesti 1500 euro iti garanteaza cineva printr-un contract scris ca operatia da randament si prelungirea intradevar la bani astia va esi de 5,6 cm.

  4. voi sunteti prostii cu 1500 de euro ai vostri cand poti face niste exerctii simple care costa 80 de roni care sunt folosite inca din antichitate si dau rezultate bune nu ,niste operatii care te storc de banii si poti avea o crestere doar de 2 cm…..dureri si alte complicatii ……..mai tineti si porcaria asta pe site …….daca intr-adevar vreti solutia cautati-ma la id de mess albertalex2000 cei care vor intr-adevar o solutie pt sanatatea penisului lor ………iar cei ca nu va spun irositi-va in continuare bani pe prostiile astora….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s