Se dau mari… în penis!

Barbatii de la Hollywood sunt celebri, frumosi, bogati si nu doar atat. Acestia par a fi si foarte dotati… in pantaloni. Această calitate s-a demonstrat în scenele din filme sau din reclamele în care apar aproape goi, fiind confirmat de partenerele lor de viaţă.

Will Smith e unul dintre cei mai dotaţi bărbaţi de la Hollywood. Lucru confirmat şi de oamenii de pe platoul de filmare de la pelicula “Bad Boys”. Actorul a cerut ca pe timpul turnării să i se pună la dispoziţie doar pantaloni largi, pentru nu a fi incomodat de “instrumentul din pantaloni”, care măsoară nu mai puţin de 22 cm.Nici Colin Farrel nu stă prost la acest capitol. Pe Internet face furori un filmuleţ în care actorul este surprins în timp ce face sex cu o femeie de culoare. Cei care au vizionat clipul, atât bărbaţi, cât şi femei, au recunoscut că Farrel e foarte dotat. Penisul său măsoară 22 cm.

Robbie Williams e unul dintre cei mai apreciaţi solişti britanici de muzică poprock.  Pe lângă faptul că se poate lăuda cu vânzări record ale albumelor sale, el se mândreşte şi cu “obiectul” din pantaloni, care are dimensiunea, conform spuselor fostelor partenere, de 22 cm.

 

Tommy Lee, fără doar şi poate, se află în categoria celor mai dotaţi bărbaţi, având în vedere că a topit inima multor frumuseţi de la Hollywood, care au declarat că cel mai bine s-au simţit lângă cântăreţul rock. Lee a reuşit să îşi creeze imaginea de demon al sexului, iar “jucăria” lui măsoară 21 cm.
Se spune că bărbaţii de culoare sunt unii dintre cei mai dotaţi urmaşi ai lui Adam. Nici actorul Denzel Washington nu face excepţie, după cum spune chiar soţia acestuia, care a declarat că “instrumentul din pantaloni” al lui Denzel are 20 cm.

David Beckham nu stă nici el deloc rău la capitolul dimensiuni ale penisului. Fotografia în care face reclamă lenjeriei Armani a făcut furori în rândul admiratoarelor, care s-au declarat uimite de „dotarea” celebrului fotbalist. Mai mult chiar, Victoria, soţia acestuia, a confirmat că poza nu e trucată şi că ceea ce se vede în chiloţi e cât se poate de real, penisul său având dimensiunea de 19 cm.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s