Despre reclame aberante si teoria celor 25 %:

De ceva vreme, motoarele de cautare sunt invadate efectiv de reclame la diferite pastile ,crème , plasturi si solutii , reclame ce sfideaza practic orice bun simt si orice limita a penibilului. Marirea penisului da , este posibila, dar in niste limite ale adaptarii corpului, limite ce nu depasesc de regula 3-4 cm  in decurs de citeva luni de zile. Exemple de reclame aberante: ‘’Marirea penisului 6 cm cu tablete  xxx , in numai 1 luna!’’  sau ‘’ Marirea penisului la 25 cm, daca folositi pastilele xyz ‘’  si de departe cea mai ridicola reclama gasita recent la o frunzarire google: ‘’Marirea penisului comod; purtati un plasture vrxyz timp de 3 zile si obtineti o marire de penis de 3 cm ! ‘’  Cu alte cuvinte, in 3 zile oricine isi poate rezolva  o problema de o viata, un complex de inferioritate dobindit inca din adolescenta poate, doar asa pocnind din degete! Probabil comerciantii respectivi posteaza reclamele in bataie de joc…

Un lucru trebuie sa fie absolut clar oricarui doritor de produse care imbunatatesc marimea penisului ,si anume : dintr-un soricar nu se poate face niciodata un lup ciobanesc ! Dar, indiferent de marimea penisului, rezultate pozitive se pot obtine si o ameliorare a lungimii si grosimii penisului va aparea IN TIMP, pe parcursul a citorva luni de zile in care  penisul se adapteaza treptat la factorii care ii influenteaza cresterea. Nu exista pastile care sa faca sa creasca doar un deget, sau doar o ureche, sau mina dreapta ori nasul, ori penisul. Orice componenta chimica actioneaza asupra intregului organism din momentul ingerarii ei, si de multe ori au efecte secundare ireversibile.

Cum sa promiti unui om disperat , cu un penis de 10 cm, ca in  NUMAI 3 ZILE, daca isi lipeste un plasture, o va avea de 13 cm? Este penibil. Efectele, daca sunt, apar intotdeauna in timp indelungat, iar in cazul pastilelor efectele sunt doar asupra libidoului si a erectiei, nicidecum asupra marimii penisului. Cine foloseste pastile, trebuie sa inteleaga ca acestea au efect de stimulare a poftei sexuale, de stimulare a erectiei, dar nici un fel de stimulare a cresterii penisului. ‘’Garantat penis de 25 cm !’’ o reclama ce frizeaza nebunia , sau valabila pentru barbatii dotati de la natura cu un penis de 24 cm probabil….

Lucrurile sunt intotdeauna mai aproape de bunul simt al cumparatorului, de judecata limpede care te impiedica sa crezi asemenea gogomanii , pentru simplul fapt ca ai posibilitatea sa te uiti in pantaloni, sa vezi ce ai acolo; speranta de ‘’mai mare ‘’ in limita bunului simt, este conform formulei: ‘’ce am de la natura ‘’ + ‘’produsul x ‘’ = ‘’ce am de la natura’’ + 25 % cel mult, unde ”produsul x ” nu este in nici un caz un pumn de pastile sau niste plasturi cu rivanol.

Asteptam cu nerabdare promisiunea ‘’Garantat penis de 40 cm in doar 4 zile, folosind pastilele x !’’ si foarte repede vom vedea pe strada barbati infasurati in propriul penis, inghitind la ore fixe niste pilule.

A nu se confunda cu steroizii injectabili ,sau sub forma de comprimate(gen Naposim), acestia pot fi recomandati in perioada de pubertate daca  pacientul prezinta intarzieri de crestere si dezvoltare a organelor sexuale , si accelereaza maturizarea lor intr-un tot unitar cu restul corpului, accentuand o serie de trasaturi specific masculine :pilozitate excesiva pe corp, ingrosarea vocii, dezvoltarea musculaturii , cresterea oaselor si foarte brusc inchiderea cartilajelor de crestere.

Reclame

4 răspunsuri la „Despre reclame aberante si teoria celor 25 %:

  1. da cine-i crede trebuie sa fi prea prost sa crezi ca iti mareste penisu 6 cm in citeva zile ! ar da faliment toate clinicile private si chirurgii s-ar apuca de agricultura

  2. ia sa cumpar si eu plasturele ala fermecat, il pui pe unealta si pe urma pot sa ar cu el in gradinaPPPPPPPPPPPPPPPP))))))) o sa fuga nevasta de acasa cind o sa deschid usa cu el

  3. Eu as zice sa lipeasca plasturele de creier, poate cine stie, dupa descopera ca au mai multi neuroni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s